• Healthcenter Krimpenerwaard

  Dé Sportschool voor een ultieme wellness en sportbeleving

Ard van Meyeren

Na jaren lang geprobeerd te hebben om een sixpack te realiseren, raakte ik steeds meer gedemotiveerd omdat het toch lastiger is dan sommige mensen denken. Toch wilde ik mijn doel bereiken. Toevallig stond toen de twaalf weken challenge op het programma. Ik heb me direct opgegeven en sloeg hierbij meerdere vliegen in één klap, namelijk: voeding, coaching en aangepaste training.

Nu zijn we inmiddels zes weken bezig en ik heb er geen seconde spijt van! De voeding is goed vol te houden, zelfs boven verwchting. De trainingen zijn pittig, maar wel te doen met het resultaat in het achterhoofd. Mede door de voeding en aangepaste training zijn de resultaten al goed zochtbaar. Ik kan het iedereen aanraden die van een uitdaging houdt. Ik zeg maar zo: "Wat zijn nou twaalf weken op een  mensenleven. 

Nieuws

 • Meld je aan voor ons Body Reset Programma

  12-WEKEN BODY RESET PROGRAMMA   ✅ 12-Weken Programma ✅ Pe...

  Lees meer
 • Let's move for a better world 2019

  Van 11 tm 30 maart doen Healthcenter Rotterdam Zuid en Healthcenter Krimpenerwaard weer mee aan de wereldwijde campagne

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.