• Healthcenter Krimpenerwaard

  Dé Sportschool voor een ultieme wellness en sportbeleving

Tijd is alles

 

Vier weken geleden zijn we binnen Healthcenter Rotterdam Zuid en Healthcenter Krimpenerwaard weer gestart met een nieuw 12 weken plan.

Elke twee weken zal Dennis de Feij, één van de fanatieke deelnemers, zijn bevinden en ervaringen met ons delen in zijn blog. Hieronder zijn tweede blog.

 

We zijn inmiddels vier weken op weg, en wie denkt dat het allemaal een makkie is... think again! Waar de eerste twee weken voorbij vlogen, heb ik gemerkt dat de twee opvolgende weken een stuk pittiger waren. Je merkt dat je absoluut meer energie hebt en dat je steeds lekkerder in je vel gaat zitten, maar tegelijkertijd merk je ook wel dat je sneller geirriteerd kan raken en een stuk kribbiger bent! Van het een op het andere moment ben je van vrolijk ,bloed chagerijnig, maar ik kan dan ook zo weer heel vrolijk zijn! Een rollercoaster van emoties, wat alles te maken heeft met je suikerspiegel.

 

Honger heb ik gelukkig steeds minder. Toch is het lastig als er een doos vol heerlijke saucijzenbroodjes voor je neus staan, warm... net uit de oven! Om van te watertanden. Maar juist dan is het kicken om de discipline op te brengen om het te laten staan!

In het begin was het lastig om een draai te vinden in je eetritme. Elke 3 uur eten. Dat combineren met werk en je dagelijkse leven. Maar uiteindelijk raak je er aan gewend en lijkt het vanzelf te gaan.

 

Het sporten gaat steeds makkelijker. Zeker nu het steeds makkelijker gaat merk ik dat ik op moet gaan passen dat ik niet overmoedig wordt. Juist nu moet je oppassen met kleine pijntjes. Logisch natuurlijk, van niks naar 3 a 4 keer per week trainen dan ga je natuurlijk wat klachtjes krijgen. Luisteren naar je lichaam, dat is op zo’n moment belangrijk! Even een stapje terug en je rust pakken! Rust is net zo belangrijk als je eetpatroon en het sporten!

 

Als laatst wil ik de trainers nog even in het zonnetje zetten! We worden allemaal echt top begeleid! We krijgen precies de benodigde tips en tricks op de juiste momenten en de Omnia die Hans elke woensdag geeft, is gewoon elke keer weer een moment om naar uit te kijken!

 

Ik ben kijk weer uit naar de volgende twee weken!

 

Work hard, get fit!

 

Nieuws

 • De Vitaliteitsweken

  Speciaal voor vrouwen uit Krimpen aan den IJssel en omgeving: meer energie. b...

  Lees meer
 • Word de Beste Versie van Jezelf!

  UNIEK PROGRAMMA: Healthcenter Krimpenerwaard zoekt 25 mannen die in...

  Lees meer
Meer nieuws