• Healthcenter Krimpenerwaard

  Dé Sportschool voor een ultieme wellness en sportbeleving

Weten of Healthcenter Krimpenerwaard dé plek voor u is?

Bent u op zoek naar een sportschool in Krimpen aan den IJssel om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Healthcenter Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel dé sportschool voor u.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als u nog niet zeker weet of u zich wel op uw plek voelt bij Healthcenter Krimpenerwaard. Daarom is er voor u de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit zes vragen, waarmee we u precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij u past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit u nergens aan vast, maar krijgt u wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

Healthcenter Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel is dé plek voor groepslessen, bedrijfsfitness, Personal Training, Fysiotherapie. Bij Healthcenter Krimpenerwaard bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om u uw doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuws

 • Meld je aan voor ons Body Reset Programma

  12-WEKEN BODY RESET PROGRAMMA   ✅ 12-Weken Programma ✅ Pe...

  Lees meer
 • Let's move for a better world 2019

  Van 11 tm 30 maart doen Healthcenter Rotterdam Zuid en Healthcenter Krimpenerwaard weer mee aan de wereldwijde campagne

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.