• Healthcenter Krimpenerwaard

  Dé Sportschool voor een ultieme wellness en sportbeleving

Weten of Healthcenter Krimpenerwaard dé plek voor u is?

Bent u op zoek naar een sportschool in Krimpen aan den IJssel om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Healthcenter Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel dé sportschool voor u.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als u nog niet zeker weet of u zich wel op uw plek voelt bij Healthcenter Krimpenerwaard. Daarom is er voor u de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit zes vragen, waarmee we u precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij u past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit u nergens aan vast, maar krijgt u wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

Healthcenter Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel is dé plek voor groepslessen, bedrijfsfitness, Personal Training, Fysiotherapie. Bij Healthcenter Krimpenerwaard bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om u uw doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuws

 • De Vitaliteitsweken

  Speciaal voor vrouwen uit Krimpen aan den IJssel en omgeving: meer energie. b...

  Lees meer
 • Let's move for a better world 2018

  Van 12 tm 31 maart doen Healthcenter Rotterdam Zuid en Healthcenter Krimpenerwaard weer mee aan de wereldwijde campagne

  Lees meer
Meer nieuws