• Healthcenter Krimpenerwaard

  Dé Sportschool voor een ultieme wellness en sportbeleving

Ervaar Healthcenter Krimpenerwaard nu met de Gratis Proefweek Fitness

Healthcenter Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel helpt u de 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij u uit voor een Gratis Proefweek. Ervaar zelf dat fitness bij Healthcenter Krimpenerwaard bij u past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Healthcenter Krimpenerwaard bent u verzekerd van alle persoonlijke begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs, die u steun en toeverlaat zijn bij het behalen van uw doelstelling. 

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek 

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Healthcenter Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel is dé plek voor groepslessen, bedrijfsfitness, Personal Training, Fysiotherapie. Bij Healthcenter Krimpenerwaard bent u zeker van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die u verdient. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuws

 • Meld je aan voor ons Body Reset Programma

  12-WEKEN BODY RESET PROGRAMMA   ✅ 12-Weken Programma ✅ Pe...

  Lees meer
 • Let's move for a better world 2019

  Van 11 tm 30 maart doen Healthcenter Rotterdam Zuid en Healthcenter Krimpenerwaard weer mee aan de wereldwijde campagne

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.