• Healthcenter Krimpenerwaard

  Dé Sportschool voor een ultieme wellness en sportbeleving

Personal training bij Healthcenter Krimpenerwaard

Wie extra motivatie zoekt of dat ene doel maar niet bereikt is bij een personal trainer aan het juiste adres. De personal trainers van Healthcenter Krimpenerwaard helpen u één op één graag om zo snel en efficiënt mogelijk resultaten te boeken. Zo voelt u zich razendsnel een stuk fitter. Of u nu wilt afvallen, juist aankomen, uw conditie wilt verbeteren, sterker worden of uw huidige sportprestaties wilt verbeteren.

Tegenwoordig hebben we nog maar weinig tijd over om goed voor ons lichaam te zorgen. Kinderen, werk, studie en het huishouden. Het vergt allemaal tijd en energie. Daarom is kort, krachtig en op maat trainen echt een uitkomst. Dat kan met een personal trainer in Krimpen aan den IJssel.

Personal training is de laatste jaren erg in opkomst en niet voor niets. Het blijkt dat veel mensen baat hebben bij de extra één op één begeleiding die ze ontvangen van een personal trainer. Samen met uw personal coach maakt u duidelijke afspraken over de manier waarop er getraind wordt aan een gezonder en fitter bestaan. U zal u verbazen waartoe u en uw lichaam allemaal in staat zijn.

Peptalk

Tijdens de training is de personal trainer geheel in dienst van u en wordt u 60 minuten volledig gestuurd en gemotiveerd, helemaal naar uw doelstellingen. Dit gaat gepaard met de nodige peptalks. Een personal trainer is niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon. Oftewel een bron van inspiratie en motivatie.

Wilt u weten of personal training bij u past? Vul nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Nieuws

 • Meld je aan voor ons Body Reset Programma

  12-WEKEN BODY RESET PROGRAMMA   ✅ 12-Weken Programma ✅ Pe...

  Lees meer
 • Let's move for a better world 2019

  Van 11 tm 30 maart doen Healthcenter Rotterdam Zuid en Healthcenter Krimpenerwaard weer mee aan de wereldwijde campagne

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.