• Healthcenter Krimpenerwaard

  Dé Sportschool voor een ultieme wellness en sportbeleving

Mywellness Cloud

U heeft dit de laatste tijd ongetwijfeld een paar keer gehoord of op radio en televisie voorbij zien komen. “In de Cloud” is de laatste en meest moderne manier om individuele sport- en trainingsinformatie op te slaan en waar ook ter wereld gemakkelijk ter beschikking te hebben. Omdat Healthcenter Krimpenerwaard koploper is in het gebruik van de meest moderne apparatuur en fitnesssystemen en graag nieuwe innovaties toepast om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn zij zeer trots op de invoering van Mywellness Cloud.

Met Mywellness Cloud zetten de leden van Healthcenter Krimpenerwaard een flinke stap vooruit in de laatste ontwikkelingen op technologisch gebied. Alle informatie over uw persoonlijke trainingsresultaten worden vastgelegd en kunnen worden bekeken binnen één wellness-platform. Deze gratis service is beschikbaar op  smartphone, op  tablet of thuis op uw computer! Op dit ogenblik is de nieuwe apparatuur reeds geïnstalleerd in het Healthcenter en alle leden ontvangen een uitnodiging om zich gratis aan te melden voor Mywellness Cloud. Door deze aanmelding wordt een persoonlijk account gecreëerd binnen Healthcenter Krimpenerwaard en, nadat deze account automatisch geactiveerd is, zijn uw gegevens direct oproepbaar op uw telefoon, tablet of pc.

De volgende mogelijkheden komen dan tot de beschikking:

 • 7 dagen in de week, 24 uur per dag uw resultaten inzien. Op smartphone kunt u zelfs een App downloaden uit de App-store of Google Play-store. Via deze Mywellness-app bekijk u al uw traininggegevens en kunt u deze resultaten bijvoorbeeld via Facebook delen.;
   
 • U kunt een persoonlijk profiel aanmaken, waardoor uw bookmarks, uw favorieten en uw Facebook-profiel zichtbaar zijn op de cardio-apparatuur in het Healthcenter;
   
 • Door de koppeling met het lidmaatschappasje wordt u door iedere machine op het Healthcenter herkend, waardoor uw persoonlijke instellingen worden geactiveerd en de oefening uit uw programma zal starten. Na de training worden de resultaten automatisch opgeslagen en direct zichtbaar op uw persoonlijke website www.mywellness.com of op de Mywellness-app.


Past Mywellness Cloud bij u? 

Doe nu de lidmaatschapstest en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Nieuws

 • Meld je aan voor ons Body Reset Programma

  12-WEKEN BODY RESET PROGRAMMA   ✅ 12-Weken Programma ✅ Pe...

  Lees meer
 • Let's move for a better world 2019

  Van 11 tm 30 maart doen Healthcenter Rotterdam Zuid en Healthcenter Krimpenerwaard weer mee aan de wereldwijde campagne

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.