• Healthcenter Krimpenerwaard

  Dé Sportschool voor een ultieme wellness en sportbeleving

Hierbij stellen wij aan u voor, onze fysiotherapeut

Mijn naam is Mattias Middelkoop, ik ben 25 jaar en woon in Krimpen aan den IJssel. Na het afronden van mijn sportopleiding ben ik fysiotherapie gaan studeren aan de ‘Internationale academie voor fysiotherapie Thim van der Laan’. Na het succesvol afronden van mijn studie ben ik inmiddels werkzaam als fysiotherapeut namens DubbelFit in Healthcenter Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik met ingang van het seizoen 2015/2016 ook fysiotherapeut bij Hockeyclub Rotterdam.

Ik ben op verschillende dagen aanwezig in Healthcenter Krimpenerwaard. Voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie kunt u contact opnemen met onderstaande contactgegevens. U kunt tevens contact opnemen voor een “gratis screening”. In deze screening inventariseren we kort en snel of de fysiotherapeut iets voor u kunt betekenen en geven we advies over eventuele vervolgstappen m.b.t. uw klacht.

Meer weten over fysiotherapie? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier!

Nieuws

 • Meld je aan voor ons Body Reset Programma

  12-WEKEN BODY RESET PROGRAMMA   ✅ 12-Weken Programma ✅ Pe...

  Lees meer
 • Let's move for a better world 2019

  Van 11 tm 30 maart doen Healthcenter Rotterdam Zuid en Healthcenter Krimpenerwaard weer mee aan de wereldwijde campagne

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.