• Healthcenter Krimpenerwaard

  Dé Sportschool voor een ultieme wellness en sportbeleving

Cardio Fitness

Cardio fitness is de uitkomst om uw uithoudingsvermogen te verbeteren, snel afvallen, uw buik te trainen en vet te verbranden, maar ook om te revalideren van een (sport)-blessure. Healthcenter Krimpenerwaard biedt een uitgebreid cardio circuit aan met loopbanden, steppers (foto), bikes, crosstrainers, roeimachines, ligfietsen en waves (foto). Zo wordt sporten of afvallen nog leuk!

Gecertificeerde instructeurs maken, samen met u in een persoonlijk gesprek, een trainingsschema op maat. Dit wordt afgestemd op uw persoonlijke fysieke gesteldheid, wensen en lichaamsbouw.

Op basis van uw eigen trainingsprogramma gaat u aan de slag. Naast oefeningen is het ook mogelijk om een termijn vast te stellen. Zo krijgt u uw buik voor uw vakantie nog strak.

Optimaal

Voor cardio fitness werken we met de geavanceerde Technogym TGS Key, waar al uw gegevens in worden geprogrammeerd en bijgehouden. Zo kunt u makkelijk bijhouden hoeven kilometer u rent, hoe ver u roeit of hoe lang u fietst. Op deze manier werkt u optimaal en gecontroleerd aan uw doelstellingen.

Meer weten of cardio fitness uitproberen kan altijd. Probeer de gratis weekpas of vraag naar meer informatie bij één van de sportinstructeurs.

Gratis Proefweek

Vraag nu een gratis proefweek aan en ontvang alle (start)informatie:

Nieuws

 • De Vitaliteitsweken

  Speciaal voor vrouwen uit Krimpen aan den IJssel en omgeving: meer energie. b...

  Lees meer
 • Word de Beste Versie van Jezelf!

  UNIEK PROGRAMMA: Healthcenter Krimpenerwaard zoekt 25 mannen die in...

  Lees meer
Meer nieuws