• Healthcenter Krimpenerwaard

  Dé Sportschool voor een ultieme wellness en sportbeleving

Cardio Fitness

Cardio fitness is de uitkomst om uw uithoudingsvermogen te verbeteren, snel afvallen, uw buik te trainen en vet te verbranden, maar ook om te revalideren van een (sport)-blessure. Healthcenter Krimpenerwaard biedt een uitgebreid cardio circuit aan met loopbanden, steppers (foto), bikes, crosstrainers, roeimachines, ligfietsen en waves (foto). Zo wordt sporten of afvallen nog leuk!

Gecertificeerde instructeurs maken, samen met u in een persoonlijk gesprek, een trainingsschema op maat. Dit wordt afgestemd op uw persoonlijke fysieke gesteldheid, wensen en lichaamsbouw.

Op basis van uw eigen trainingsprogramma gaat u aan de slag. Naast oefeningen is het ook mogelijk om een termijn vast te stellen. Zo krijgt u uw buik voor uw vakantie nog strak.

Optimaal

Voor cardio fitness werken we met de geavanceerde Technogym TGS Key, waar al uw gegevens in worden geprogrammeerd en bijgehouden. Zo kunt u makkelijk bijhouden hoeven kilometer u rent, hoe ver u roeit of hoe lang u fietst. Op deze manier werkt u optimaal en gecontroleerd aan uw doelstellingen.

Meer weten of cardio fitness uitproberen kan altijd. Probeer de gratis weekpas of vraag naar meer informatie bij één van de sportinstructeurs.

Gratis Proefweek

Vraag nu een gratis proefweek aan en ontvang alle (start)informatie:

Nieuws

 • Meld je aan voor ons Body Reset Programma

  12-WEKEN BODY RESET PROGRAMMA   ✅ 12-Weken Programma ✅ Pe...

  Lees meer
 • Let's move for a better world 2019

  Van 11 tm 30 maart doen Healthcenter Rotterdam Zuid en Healthcenter Krimpenerwaard weer mee aan de wereldwijde campagne

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.